کلبه تنهایی

دست نوشته های شخصی

کلبه تنهایی

دست نوشته های شخصی

التماس دعا

بابام دو سه روزه از شدت بیماری نقرس شبها نمی خوابه تو رو خدا دعاش کنین.مرسی 

نقرس!

نقرس یکی از دردناک ترین بیماریهای التهاب مفصلی است . این بیماری زمانی رخ می دهد که میزان اسید اوریک خون بسیار زیاد شده و در بدن رسوب می کند. زمانیکه اسیداوریک خون بسیار زیاد می شود، در مفاصل و بخصوص در مفصل انگشت شست پا بصورت کریستالهای تیزی رسوب می کند. که رسوبات بصورت توده ای در زیر پوست بنظر می رسند. بعلاوه افزایش اسید اوریک شانس تشکیل سنگهای کلیوی اسیداوریکی را نیز افزایش می دهد.

در بسیاری از موارد اولین حمله بیماری در شست پا رخ می دهد. حمله به گونه ای است که نمی گذارد فرد بخوابد و انگشت بسیار دردناک ، متورم ، گرم و قرمز می شود. این بیماری منجر به بروز درد، تورم ، قرمزی ، گرما و سفتی مفاصل می شود. علاوه بر انگشت شست پا این بیماری مفاصل دیگر نظیر مچ پا ، پاشنه ، زانو ، مچ دست ، انگشتان و آرنج را نیز درگیر می کند.

حمله نقرسی می تواند تحت تأثیر عواملی نظیر استرسهای روانی ، الکل و داروها یا بیماریهای دیگر تشدید شود.حملات اولیه معمولاً حتی بدون درمان در طی ۳ تا ۱۰ روز بهبود می یابند. حملات بعدی نیز ممکن است تا ماهها یا سالها تکرار نشود.

● علل بیماری نقرس چیست؟

نقرس بدلیل تجمع بیش از حد اسید اوریک در بدن ایجاد می شود. اسید اوریک ثانویه به تجزیه ماده ای بنام پورین در بدن ایجاد می شود و پورین ها نیز در تمامی بافتهای بدن وجود دارند. این مولکول بخصوص در بسیاری از غذاها نظیر جگر ، لوبیا و نخود یافت می شود.

معمولاً بطور طبیعی اسید اوریک در خون حل شده و سپس از طریق کلیه ها و همراه با ادرار از بدن دفع می شود. اما زمانیکه مقدار اسید اوریک موجود در بدن بیش از توان دفعی آن از طریق ادرار باشد و کلیه ها نتوانند به مقدار کافی اسید اوریک دفع کنند و فرد مقدار زیادی غذاهای حاوی پورین مصرف کند، اسیدارویک در بدن تجمع می یابد.

اگر فردی در خانواده خود دارای بیماری نقرسی باشد جنسیتش مرد بوده، چاقی یا اضافه وزن داشته باشد، مقادیر زیادی الکل یا مقادیر زیادی غذاهای حاوی پورین استفاده کند و دارای اختلالات آنزیمی بوده و قادر به تجزیه پورینها نباشند. همچنین در محیط با مس در تماس باشد یا دارای بافت پیوندی بوده و از یکسری داروهای خاص نظیر ، داروهای مدر، آسپرین، سیکلوسپورین ، لودوپا استفاده کرده و یا ویتامین نیاسین مصرف نماید، شانس بیشتری جهت ابتلا به افزایش و تجمع اسید اوریک در بدن خواهد داشت.

● درمان نقرس چگونه است ؟

داروهایی که جهت حمله نقرس مورد استفاده قرار می گیرد، شامل داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی، کورتونها نظیر پردنیزون و کلشی سین که بخصوص در طی ۱۲ ساعت اول بعد از حمله بسیار مؤثر است، می باشد.

گاهی اوقات از داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی . کلشی سین در مقادیر کم برای پنج روز جهت پیشگیری از عود حمله استفاده می شود. بعلاوه داروهایی وجود دارند که سبب کاهش سطح اسید اوریک در خون می شوند.

●● بیماران مبتلا به نقرس جهت حفظ سلامتی خود چه کارهایی می توانند انجام دهند؟

● مواردی که باید انجام داد شامل موارد ذیل است :

از داروهایی که پزشک تجویز می کند بطور دقیق استفاده کند، در مورد داروها و ویتامین هایی که مصرف می کند حتماً با پزشک خود مشورت کند. بصورت مکرر به پزشک مراجعه نماید، حتماً از یک رژیم غذایی متعادل و مناسب استفاده کند. از مصرف غذاهایی که مقادیر زیادی پورین دارند اجتناب ورزد و مقادیر زیادی آب و مایعات مصرف کند.

بطور مناسب و منظم فعالیت بدنی داشته باشد و سعی کند بدن خود را متعادل نگه دارد. حتماً در مورد رژیم کاهش وزن با پزشک مشورت کند چرا که کاهش وزن سریع و شدید می تواند سطح اسید اوریک خون را افزایش دهد.

188.121.125.6

 بهترین آی پی دنیا واسه من

  

تا به حال فکر کردین؟

تا به حال فکر کردین اگه LCD گوشیتون اگه بشکنه یا بسوزه چه اتفاقی می افته؟

ممکنه یه نفر بفهمه و 12 شب به بعد بهتون هی زنگ بزنه و شما نتونین گوشی رو سایلنت کنین!

ممکنه عشقتون اس ام اس بده ولی نتونین جواب بدین بعد باهاتون قهر کنه!

ممکنه هیچکی بهتون زنگ نزنه و شما حالشو ببرین!

ممکنه 25 هزار تومن تو خرج بیفتین و بخوادLCD گوشی رو عوض کنین!!!

پس مراقب گوشیتون باشین!